Rellotge de sol de cal Ton Castanyo
Castellví de la Marca

a la façana meridional de la casa homònima.
    Emplaçament
    A la façana principal de la casa de Cal Ton Castanyo, que és la primera que ens trobem a mà esquerra

41.33286
    1.59324
    382285
    4576663
    08065 - 145
    Les rajoles s'estan desencaixant.
    Ref. cad.: 54903CF8726S
    Tríade scp

Rellotge de sol del tipus vertical, emplaçat a la part alta de la façana principal de la casa i orientat a sud. Es tracta d'un plafó ceràmic, de 20 rajoles emmarcades amb marc de fusta, amb el fons negre i decoració d'un gerro amb flors a la part baixa i un sol a la part alta. Al centre es reparteixen els números formant semicercle amb la busca a la part superior central. La numeració, amb grafia actual, va de les 6h del matí a les 6h de la tarda.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000, Cal Margarit 447-3-1 (275-129). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: juliol 1995

MORATÓ VIA, Salvador. Els rellotges de sol del Penedès. Museu de Vilafranca 1993.