Rellotge de sol de cal Regalat
Castellbisbal

Nucli urbà de Castellbisbal. Cal Regalat. C/del Raval, 4 (08755 Castellbisbal)
    A la façana principal de Cal Regalat. C7del raval, 4 (08755 Castellbisbal)

Raquel Valdenebro Manrique

Rellotge circular dins d'un marc rectangular emmarcat, situat entre els balcons del segon pis de la façana principal de Cal Regalat. Es tracta d'un rellotge pintat en color blau celest amb un centre marró. El marc que el delimita també es de color marró clar, a l'igual que les lletres de les inscripcions. Es troba orientat al Sud. Conserva les senyals per a les hores i mitges hores, de 6 a 6, amb xifres aràbigues. La inscripció actual és: De sol a sol com el pagès "MDCCCL", que no coincideix amb l'anterior (MCMLIV) que hi havia.

Es troba inventariat per la Societat de gnomonica catalana amb el núm de referència: 856

Possiblement es tracti d'un rellotge del 1954, tal i com indicava la primera data. Una reforma posterior de la casa, feta a la dècada del 1990 recuperà la data de 1850 però fent referència a la casa en general.