Rellotge de l'antic Ajuntament
Sant Esteve Sesrovires

Magatzem de la brigada municipal

Cal reparar la maquinària i tractar la fusta.
    Ajuntament Sant Esteve Sesrovires
    Manuel Julià i Macias / Margarita Costa Trost

Rellotge de paret model "Ull de Bou" reparat l'any 1925. Mesures: 37 cm de diàmetre. Maquinària de regulador d'hores mitges tipus París, materials de molta duresa. Rellotge de corda amb 8 dies d'autonomia. Aquest rellotge era ubicat a l'antic edifici de l'Ajuntament a la Plaça de la Vila.

A llapis, a l'interior, hi ha la inscripció "1925" o "1928", i a la porteta d'accés a la maquinària "Aribau 70".

La data de fabricació se situa entre els anys 1850 i 1875. Va ser reparat a la Rellotgeria Salvador Bonet (c. València, 208 - abans Aribau, 70, de Barcelona), rellotgeria fundada l'any 1924.

Fitxa del Catàleg de béns artístics i museístics de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. Fitxa 1 Núm. Registre 202 Codi 2-AL-xxx-003 de data 17/02/2010 realitzada per Marta Arañó.