Rellotge de la Vila
Els Hostalets de Pierola

Al capdamunt de la Casa de la Vila, al nucli urbà dels Hostalets de Pierola.

El mecanisme funciona perfectament.
    Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
    Natàlia Salazar Ortiz/Jordina Sales Carbonell

El rellotge i la torre que el conté coronen la part més alta de la Casa de la Vila, i per sobre tenen una petita torratxa de forja acabada en punxa que suporta les campanes. La torre del rellotge és decorada amb un petit ràfec de teules de ceràmica i s'acaba amb uns merlets decorats. El rellotge està en perfecte funcionament.

La campana de la torre del rellotge data del 1916, moment en el que consta que el nou rellotge es munta al lloc d'un de més antic, molt probablement de 1886, any en que l'Ajuntament es traslladà des de Pierola i s'ubicà en el solar on hi ha l'edifici del rellotge.

ESTRADA, Gemma (1992): "Dispensari Municipal (Antic Ajuntament)", Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, Barcelona.
    ESTRADA, Gemma; ASENSI, Rosa M. (1997): Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L'Anoia, Barcelona, p. 87-88.