Rellotge de Cal Trumfo
Torrelavit

Can Rossell de la Serra
    A la façana sud-est de Cal Trumfo, al nucli de Can Rossell de la Serra.

Regular
    La superfície arrebossada del quadrant del rellotge presenta diverses esquerdes, i la pintura blava del dibuix presenta diversos signes de deteriorament.
    Ref. cadastral: 5169309CF9856N0001GB
    Oriol Vilanova

Rellotge de sol vertical declinat orientat al sud - sudest, pintat sobre la paret de la façana de la masia de Cal Trumfo al nucli de Can Rossell de la Serra. El rellotge està representat en forma quadrada, a partir d'un sol amb ulls, nas i boca situat a la part superior, de la boca del qual surt el gnòmon. Des de la meitat inferior del sol i escampades radialment per tota la superfície del rellotge surten una sèrie de línies que van fins al marc del quadrant, marcant des de les set del matí fins a dos quarts de quatre de la tarda, dividides al seu torn en mitges hores. Totes les línies pintades, tant les que formen el dibuix del sol, com les que marquen les hores estan pintades de color blau, ressaltant així respecte al color blanc trencat del fons del quadrant.

Grup de Recerques "El Podall" (2007): "Els rellotges de sol de Torrelavit". Calendari municipal del 2008.