Rectoria de St. Martí
Arenys de Munt

Carrer Borrell, 6

Bisbat de Girona
    Jordi Montlló Bolart

Casa de planta rectangular amb la coberta de teules a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. Consta de planta baixa, pis i golfes. Distribució geomètrica de la façana amb l'eix principal marcat per la porta d'entrada d'arc escarser, flanquejada per finestres reixades a banda i banda. A la planta pis i ha tres balcons amb barana de ferro suportats per carteles. A les golfes les obertures són de galeria amb arcs de punt rodó.
    La porta d'entrada té l'arc i els muntants fets de maó vist mentre que les dues finestres de la planta baixa són de pedra granítica treballada. A la finestra dreta la llinda té gravada la data de l'any 1852.

L'antiga rectoria fou cremada i destruïda l'any 1936. Després de la guerra civil, la Sra. Font (propietària del santuari de Lourdes) va fer donació d'aquesta casa al bisbat per fer les funcions de rectoria.