Font Vella
Arenys de Munt

Al costat de Can Sala de Dalt
    Pujant pel rial de Ca l'Amar, agafar el torrent passat el quilòmetre 3 de la C-61.

Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003
    Jordi Moltó Bolart

Edifici fet per protegir una mina d'aigua que abasteix la finca de Can Sala de Dalt, volta de quart d'esfera. Façana amb l'acabament circular. Porta d'accés reixada, a l'igual que les dues finestres a banda i banda. Les tres obertures tenen els ampits, llindes i muntants de pedra treballada. Al damunt de la porta hi ha un gran ull de bou, també amb reixa.
    A l'interior es veu un banc corregut i la porta de fusta d'accés a la mina.

Està classificada, per error, com la Font de la Mare de Déu del Bon Tornar. A la fitxa número 30, feta per EGAM S.L es confon la mina de la Font Vella amb l'ermita de la Mare de Déu del Bon Tornar, que està dins el recinte de Can Sala de Dalt, mentre que la mina es troba a uns 200 metres de l'ermita.
    També coneguda com La Mitja Taronja (sic) per la seva volta de quart d'esfera.

EGAM, S.L (1998). Inventari d'elements d'interès del municipi d'Arenys de Munt: fonts i elements naturals. Inèdit.
    FONFRIA, C; OLLER, M. I RODRÍGUEZ, J.L. (1992). Les fonts naturals d'Arenys de Munt. La boia negra, núm. 6. Arenys de Munt. Pàg. 50.