Rec de vinya
Castellbell i el Vilar

El Padró

Jordi Montlló i Laura Bosch

Construcció agrícola amb finalitat hidràulica, d'abastament d'aigua d'escorrentia feta amb pedra seca per tal de canalitzar-la recollir-la en alguna bassa o cisterna, probablement coronada amb una coberta de pedra o de volta de maó pla. El rec documentat està fet íntegrament de pedra seca. Té una amplada que oscil·la entre els 0,80 i 1,00 metres d'amplada per uns 0,50 a 0,60 metres de fondària. Aquesta canal té una llargària d'uns 0,50 metres aproximadament i va resseguint l'orografia del terreny, de manera paral·lela fins arribar a un indret on s'observa un amuntegament de pedres i gran quantitat de vegetació que fan impossible mirar si es tracta d'una cisterna o el mateix enderroc del rec.

Al final de la feixa s'ha localitzat una antiga pedrera, no massa gran on es perd la construcció.