Rec de Can Radissa
L'Ametlla del Vallès

Can Fàbregas del Bosc

Varis propietaris
    Virgínia Cepero González

Canal de regatge format per una cavitat oberta a terra, estreta, poc profunda i sense revestir, que condueix l'aigua captada per la resclosa del pont de Ca l'Unyó (Santa Eulàlia de Ronçana), fins a Ca l'Hermano i Can Donat, on es situen els Horts de Can Radissa, part dels quals pertanyen a Can Plantada. A les propietats de Can Sagimon, dins del rec, hi ha un safareig amb un rentador, fet amb còdols lligats amb morter de calç i arrebossat amb una capa de morter gruixat, que fa aproximadament 1 m de llargada i uns 0,4 m d'amplada.

A la zona dels Horts de Can Radissa hi tenien hort moltes famílies de l'Ametlla, com els de Can Muntaner, els de Can Ganduxé o els de Can Casanoves.