Ramal del Camí de la Cornisa ; Ale011A
Alella

Al Nord del municipi

Catàleg Patrimoni històric, artístic, cultural i mediambiental (2010)
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Camí d'interès històric que comença a la carretera BP-5002, passat 300 metres del PK 5 i es connecta amb el Camí de la Carena. És una pista ampla de terra que puja lleugerament fins trobar la pista carenera.
    De fet, abans d'ampliar El camí de la carena en direcció oest, en el punt actual d'intersecció d'aquests dos camins. El present, era la finalització de la pista carenera a l'alçada de la carretera BP-5002.
    Amb la creació del GR-92 que segueix el camí de la Carena que té una continuïtat a l'altre costat de la BP-5002, es va connectar els dos trams que quedaven tallats per la carretera i aquest tram ha esdevingut un ramal del GR-92, tot i que els vehicles no poden utilitzar l'ampliació per la pendent pronunciada i el mal estat del camí.

Les UTM del punt inicial són: x = 441407; y= 4595999; z=260
    Les UTM del punt final són: x = 441342; y= 4596106; z=287