Puig-antic
Moià

Al nord-est de la vila.
    Situada en una plana bàsicament boscosa a 3 km de Collsuspina.

Cristina Casinos

Masia de planta rectangular de dos pisos amb teulada a dues vessants amb testers de fusta. El nucli original era més petit, de planta quadrada.
    L'accés és al sud per una porta d'estil clàssic d'arc rebaixat del qual la part central està refeta amb maons, es pot observar una rajola blanca amb el número 9, restes d'un antic número en vermell i negre en el que s'entreveu: " Nº 13 ". A la part superior de la clau i a la banda esquerra de la llinda de pedra original s'observen unes incisions que recorden la part inferior d'un possible rellotge de sol antic.
    Es diferencia el nucli central original dels dos cossos afegits als extrems allargant la zona habitable resultant una planta rectangular. A ponent hi ha un cobert amb teulada a una vessant i amb l'accés a la façana est. A la façana est del nucli hi ha dos coberts annexats amb teulada a una vessant de maçoneria. Les façanes estan molt retocades i només dues finestres conserven ampit i motllura perimetral.
    No s'observen inscripcions.

Ubals i Picanyol, D ( 2001); " Les Masies de Moià ". Pàg. 131. Moià.