Prop del castell de Can Joveró
Jorba

Afectat pel camí.
    Fitxa AA1 Catàleg del POUM.
    4779 Inventari del patrimoni arqueològic
    Xavier Bermúdez - iPAT Serveis Culturals

Jaciment arqueològic localitzat gràcies a la troballa de materials ceràmics en superfície. Concretament, es tracta de dues urnes: una, de forma tancada, amb llavi pla lleugerament exvasat i sense coll, decorada amb un sol cordó amb digitacions; l'altra, de dimensions més petites, amb poc desgreixant i engalba en la superfície exterior.

Van ser interpretades com a urnes d’ús funerari de l’edat del bronze antic-mig, el que ens remet a l’existència d’una necròpolis d’aquest període afectada per l’obertura del camí.

Durant la realització del present mapa no s’hi va observar la presència de materials o estructures arqueològics.

El jaciment fou descobert pels membres de la Secció d'Arqueologia del Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada l´1 de novembre del 1987.