Pou i mina de cal Garcia
Polinyà

Cal Garcia. Carrer del Pintor Joan Miró, 4
    Polígon de ca n'Humet

Regular
    Mentre que el pou es troba al pati d'accés a la masia, restaurat, la boca de la mina, tot i que també molt cuidada, es troba a l'exterior, on passen cotxes que sovint maniobren al seu davant. En una d'aquestes maniobres sembla que la boca de la mina s'ha vist afectada.
    0294003DF3909S0001WT
    Ainhoa Pancorbo Picó

Elements que es troben a uns 10 metres a distància l'un de l'altre La boca de la mina es troba en superfície, just abans d'entrar al restaurant de cal Garcia, al costat d'un lledoner. Té accés amb reixa a peu pla, a partir d'on davalla en direcció esta oest i per mitjà d'uns graons tallats a l'argila. Desconeixem a partir d'aquest punt el seu recorregut.

Al nord-est de la boca de la mina, ja a l'interior del pati d'accés al restaurant cal Garcia, es troba el pou, completament restaurat