Porxo de Cal Daniel
Casserres

Sant Pau de Casserres
    Accés des de la BV-4132z PK 3+400

Jordi Montlló Bolart

Antic paller de Cal Daniel que actualment no té una funció definida. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, encarada al migdia. La planta baixa i la planta pis tenen entrades independent. Per accedir al primer pis s'ha de fer per unes escales de pedra exteriors adossades a la façana sud.

Cal Daniel era una antiga masoveria que en el segle XVIII ja se'n fa referència en el cens de Patiño de l'any 1766, però que a l'any 1975 es va refer de dalt a baix perdent qualsevol rastre d'estructures originàries, a excepció de la porta d'accés principal, amb la seva llinda de pedra. L'únic element que sembla recordar la seva antigor és precisament el porxo o antic paller.