Portalada de Can Bayó
Centelles

Es desconeix
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Estructural
    Jordi Petit Gil

Tot i que la casa fou enderrocada, per a la nova construcció, s'ha reaprofitat i col·locat com a element arquitectònic de l'anterior casa la porta d'entrada, feta en pedra treballada cap el segle XVIII.

La denominació popular de la casa és Can Bayó.

Aquest conjunt d'edificis van ser tots construïts a principis de segle XVIII d'acord amb les llindes datades als anys 1706 i 1709 dels edificis 34 i 44 respectivament. La uniformitat de les barbacanes originals indiquen que es tractaven de promocions d'habitatges en grups de dos en dos pisos. Posteriorment, aquests han tingut moltes reformes i quasi totes les finques s'han unificat posteriorment respectant els grups de construcció.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.