Portal Espinàs
Vilassar de Dalt

Carrer Font de la Teula, 9

Regular
    els cables de serveis que passen per la façana embruten visualment l'espai, que d'altra banda necessita alguns retocs.
    Estructural
    6567706DF4966N0001ZT
    Jordi Montlló Bolart

Capella i portal amb reixa metàl·lica de dues fulles on s'hi pot llegir: "P.P Espinàs" en referència a l'antic propietari Pere Pau Espinàs.
    La capella havia estat a la paret de la casa del costat, adossada a la façana. Era d'arc apuntat i tenia portes de fusta per protegir-ne la imatge de la Mare de Déu. Quan es va reformar la casa, es va traslladar al capdamunt del portal veí. Des de fa molts anys que no hi ha cap imatge.

La foto antiga és de 1902 c. prové dels fons de l'Institut Municipal d'Història de Barcelona i ha estat cedida per Josep Samon.

SAMON i FORGAS, Josep (2010). Els sants dels vilassarencs; capelletes de carrer. Recull fotogràfic i dades bàsiques. Vilassar de Dalt. Inèdit.