Porta al Vent
Sant Pere de Vilamajor

Camps de La Rectoria. Nucli urbà de Sant Pere de Vilamajor.

Glòria Ortega Arimany
    Fundació Centre d'Art La Rectoria
    Virgínia Cepero González

Escultura de ferro, que representa una porta, realitzada per l'artista Glòria Ortega Arimany, l'any 1991. Segons la seva autora, es tracta d'una porta oberta a les experiències, on cadascú pot decidir lliurement el que vol.
    Les seves mides són: 2,5 m d'alçada, 2 m d'amplada i 0,65 m de profunditat.

Glòria Ortega Arimany (Manlleu, 1954):
    És una escultora i ceramista, vinculada al Centre d'Art La Rectoria des dels seus inicis. Ha rebut formació artística a Nova York, Portugal i Menorca. Col·labora en diverses publicacions d'art, com les revistes Coses d'Art i l'Artual.
    Ha exposat la seva obra arreu de Catalunya (Barcelona, Granollers, Peralada, Girona, Valls, Montornès del Vallès, La Pera, Sant Pere de Vilamajor) i a Mallorca. I ha participat en diverses exposicions col·lectives a Barcelona, Granollers, Girona, Palma de Mallorca, França, Itàlia, etc. En destaquen les seves obres en espais públics, a Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, Cardedeu, Vespella de Gaia i Blanes.

SALA VILA, J. (2011). "Certificació pericial de les escultures de la Rectoria". Estatuts de Fundació La Rectoria de Vilamajor.