Pont del rec de Prats
Prats de Lluçanès

Sector central del terme municipal
    A la carretera B-432, punt quilomètric 11'400

Generalitat de Catalunya. Dir. General de carreteres. Av. Josep Terradelles 2-6, 08029. Barcelona
    Jordi Compte i Marta Homs

El pont està situat a la carretera d'Olost a Prats de Lluçanès prop del nucli urbà de Prats de Lluçanès. És un pont de pas orientat oest-est, d'un sol ull de 3 metres d'ample, 4'20 metres d'alçada i 5'5 metres de profunditat en volta de canó. Està construït amb grans blocs de pedra de 0'75 x 0'45 centímetres disposats en filades regulars. Per sota el pont hi passa el rec de Prats en direcció nord-sud que transcorre tant a l'entrada com a la sortida enmig de dos camps.

Presenta la mateixa tipologia constructiva que el pont del molí del cingle.

MESTRE, P., Inventari del Patrimoni Industrial de Catalunya. Prats de Lluçanès. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. 1998.