Pont del Pasqualet
Caldes de Montbui

Carretera de Sant Sebastià de Montmajor, pk. 0

Foment
    Ajuntament de Caldes de Montbui (Pl. de la Font del Lleó, 11)
    Laura Bosch Martínez

Pont situat a la riera de Caldes, que consta de tres arcs de mig punt, d'igual amplada , que descansen en dos pilars centrals i dos estreps laterals que enllacen amb els marges de la riera. Els arcs estan construïts amb maons disposats en sardinell. La resta del pont està construïda amb pedra disposada de forma irregular, aplanada pel costat vist o exterior i lligat amb ciment. Per damunt, passa la carretera asfaltada que es dirigeix al Farell. Ambdós costats hi ha els guarda-rails.

Moreu-Rey (1962) situa aquest pont a la carretera del Farell, sobre la riera. El nom d'aquest pont li ve donat per la proximitat de l'antiga masia del Pasqualet, situada uns metres més avall. Aquest pont fou construït pels treballadors del Foment, quan es deixà d'utilitzar el camí de llambordes antic, que travessava l'actual càmping del Pasqualet en direcció al Castellvell, i es construí la carretera que condueix actualment al Farell, per on hi passaven els camions carregats de pedra.