Pont de la Torre del Cargoler
Calonge de Segarra

Calonge de Segarra
    Passat la Torre del Cargoler, direcció a la B-300

Bo
    L'estructura del pont es troba en bon estat, simplement les baranes laterals presenten un estat de conservació deficient.
    Ajuntament de Calonge de Segarra. C/ Escoles Dusfort s/n 08281. Calonge de Segarra(Barcelona)
    Jordi Seró i Ferrer. [IN] SITU SCP

Pont del camí de Torrescassana a la carretera B-300, travessa el torrent de l'Arç. Consta d'un tauler i dos estreps. El tauler està fet de formigó, fa aproximadament dos metres d'ample i es troba a gairebé tres metres sobre la riera. Els estreps són fets amb carreus irregulars de pedra i ciment. Té unes baranes laterals deteriorades
    Es va realitzar un ampliació posterior per la banda est amb elements prefabricats de formigó per adaptar-lo als vehicles motoritzats. Es troba en bon estat de conservació.

Nom donat per proximitat a la Masia de la Torre del Cargoler

Possiblment en l'indret on hi ha aquest pont, des de l'Edat Mitjana hi hagi hagut una estructura per superar el Torrent de l'Arç. Les masies de Torrescassana i la Torre del Cargoler documentades ja en aquesta època, bé haurien de tenir un pas. A finals del segle XX, es va ampliar per a poder suportar el pas de vehicles motoritzats.