Pont de la Reina
Vallirana

Pont del Lledoner - El Lledoner
    Al sud del pont del Lledoner, sota el carrer del riu Francolí de la urbanització del Lledoner

Cobert d'abundant vegetació.
    Estructural
    Adriana Geladó Prat

Es tracta d'un pont aïllat construït damunt del torrent de Boca de Llop, de poca profunditat. Està format per un sol arc de mig punt bastit en maons lligats amb morter. El tauler està format pel mateix camí que el travessa. En l'actualitat està completament cobert de l'abundant cegetació que caracteritza la zona.

Pel que sembla, el nom del pont prové del fet que hi passà la reina Victòria quan va visitar l'estat de les obres del pont del Lledoner. Amb la voladura del pont del Lledoner durant el conflicte bèl·lic de la guerra civil, l'estructura i el camí serviren de ruta alternativa per al pas de la circulació.

AMICS DE VALLIRANA (2007). La Vallirana del segle XX. Imatges i Memòria. Vallirana: Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, p. 30.