Poliesportiu "Mestre Vila Vell"
Òdena

XXI
    Susana Rodríguez Salgado i Anna Ballbè i Ambròs
    Ajuntament d'Òdena. Plaça Major, 2
    Josep-Vicenç Mestre i Casanova

L'equipament és del tipus PAV-2 i permet que s'hi disputin partits de basquetbol, voleibol o futbol-sala. L'equipament té una capacitat per a 450 espectadors i es distribueix en dues plantes. Hi ha una pista poliesportiva doble (de 1.061 m2), una sala esportiva (96 m2), dos vestidors col·lectius (86 m2), dos vestidors de grups (86 m2) i dos vestidors de tècnics-àrbitres (49 m2). A més disposa d'altres espais com infermeria, magatzems, administració, serveis de públic i bar.

És de l'any 2011, obra de Susana Rodríguez Salgado i Anna Ballbè i Ambròs. La denominació oficial és "Poliesportiu cal Mestre Vila Vell" tot i que està proper al mas conegut com cal Mestre Vila.
    El cost d'aquest recinte va ser poc més de dos milions d'euros i estava inclòs dins del Pla de Concertació 2008-2011 en concepte de suport tècnic pel "Pla d'Equipaments Esportius" i "Projecte gestió de les zones esportives municipals".