Plaça Major, 5
La Llacuna

Plaça Major/sector sud
    Al casc antic del poble

Juan Garcia Targa

Casa de planta rectangular que es localitza sobre una arcada . Presenta primera planta amb balcó, golfes amb dos finestrals i sostre a doble vessant amb cobertura amb teules corbes. La paret de la façana està arrebossada i pintada de grog. La porta duu llindar fet amb dovelles de pedra treballada i uniforme. Comparteix amb el número 6 un contrafort.

Valls i Prat, Marcel·lí. 1984. Cronologia històrica de la Llacuna; Llenas i Costa, Ramon. 1980. Apunts històrics de La Llacuna. Vilanova i la Geltrú; Diputació de Barcelona Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya: l'Anoia. Generalitat de Catalunya. Servei .del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya. 1985/ revisat al 1991