Placa d'homenatge a Joan Cererols
Martorell

Carrer del compositor Joan Cererols, 13

Ajuntament de Martorell. Plaça de la Vila, 46. 08760 Martorell
    Dídac Pàmies Gual

Placa de rajoles policromes, situada al número 13 del carrer compositor Cererols, que es troba fixat a la façana de l'edifici. Està emmarcat per fulles d'acant. A la part superior esquerra del plafó hi ha l'escut de Martorell, i a la dreta, l'escut de Montserrat. La inscripció diu: "CARRER DEL COMPOSITOR JOAN CEREROLS. Martorell 1618 - MONTSERRAT 1680. HOMENATGE DE LA VILA DE MARTORELL EL III CENTANARI DE LA SEVA MORT. 1980"

Joan Cererols, al 1636, entrà com a monjo al monestir de Montserrat, on fou mestre de música de l'escolania i mestre de capella durant més de 30 anys. És un dels compositors més coneguts i apreciats de l'escola de Maontserrat , degut a la gran qualitat de les seves obres.