Plaça de les Arts
Matadepera

Entre el carrer de Sant Joan / amb carrer de Sant Llorenç.

XXI
    Varis autors
    Ajuntament de Matadepera (Plaça de l’Ajuntament, 1 – 08230 – Matadepera)
    Jordi Montlló Bolart

La Plaça de les Arts, és un espai trapezoïdal que comunica el carrer de Sant Joan amb el carrer de Sant Llorenç, amb edificis a ambdós costats. La plaça està enrajolada amb el corresponent mobiliari urbà i arbres amb escocells circulars. Entremig dels rajols del terra, es poden observar disperses, varies plaques quadrangulars, realitzades en bronze, amb obres de diferents artistes del municipi.

Així, se’n pot veure una amb el nom de Matadepera signada per Joan Antoni Ferran (2005); Una altra realitzada per Salvador Farrés,  en memòria a Alfons Garcia Rinbau, on espot llegir “No te-aturis aquí / segueix el teu camí” (2005); uns arbres perdent les fulles d’Emili V.; Unes mans sense signar, amb el lema “el nostre futur”; L’església de Sant Llorenç del Munt, de Joaquima Hdez (2005); El carrer de Sant Joan amb l’església, d’Oda Zarate, realitzada 1998; Unes flors d’E. Trujillo (2005); Unes fulles d’arbre amb ramells penjant de Kiko C.; el Ball del Tortell, de J. Monforte; brancatge de M. Carme Serrat; el cim de La Mola amb Sant Llorenç del Munt i unes mans , per P.A.D.; Els gegants de Matadepera de l’any 2005 realitzat per A. Trujillo; flor IHA; paisatge de J. ; flor d’Eulàlia (2005); les Quatre Barres amb el La Mola signat per Gabriel; Un paisatge amb el següent escrit, “Desembre 2005. Al hemisferi nord, la Lluna i Mart, a la nit festegen”, signat per Anna Ma.; Un rellotge realitzat per l’Edi “Rellotge d’eclipsi de sol”; paisatge amb la Mola;

La majoria de rajols semblen correspondre a l’any 2005.