Placa commemorativa Lluís Companys
Caldes de Montbui

Plaça de Lluís Companys

XXI
    Ajuntament de Caldes de Montbui (Pl. de la Font del Lleó, 11)
    Laura Bosch Martínez

Placa commemorativa dedicada a Lluís Companys, feta en un bloc de formigó de forma rectangular, de 60 x 60 cm, col·locada damunt d'un petit basament fet també de formigó. La placa està posada verticalment, i en ella s'hi pot llegir "Plaça Lluís Companys". Aquestes lletres estan fetes amb una al·leació de metall, amb tons grisos i verds. La zona on es troba ha estat enjardinada. La plaça està dividida per un muret de llambordes de granit del país, format un talús en mitja lluna. Al centre d'aquesta, la Senyera, i varies espècies de xipressos (tuies, xiprers serpervirens, etc.).

El 29 de maig de 2007, la Junta de Govern Local va aprovar la recepció de la plaça Lluís Companys. Aquesta és la rotonda que distribueix els trànsit de la intersecció entre els carrers Montserrat i Homs i l'Avinguda Fontcuberta, els terrenys de la qual eren privats i van ser cedits a l'Ajuntament. Un cop acabades les obres d'adequació de la rotonda va ser col·locada la placa commemorativa a Lluís Companys.