Placa commemorativa dedicada a Josep Mª Cases I Deordal
Santa Eulàlia de Riuprimer

Nucli urbà
    Carrer del Puig, 2

Pilar Camañes

Es tracta d'una placa en marbre, amb una medalla de bronze amb el relleu del bust del bisbe. En la peça de marbre es llegeix "Casa natalícia de Josep Mª Cases i Deordal que fou bisbe de Segorbe-Castelló del 1972 al 1996 i fundador dels grups d'oració i amistat el 1969. Morí el 21 d'abril del 202 memòria i agraïment". A la part inferior els escuts dels grups d'oració i amistat, del propi bisbe i de Santa Eulàlia de Riuprimer, conclouen l'homenatge.

Josep Mª Cases i Deordal, nascut a Santa Eulàlia de Riuprimer, va destacar com a bisbe de Sogorb-Castelló 1972-1996. De la seva feina en destaca la reestructuració del bisbat el 1973 i de la fundació dels Grups d'Oració i Amistat el 1969. En aquests moments estan iniciats els tràmits per la seva beatificació.