Pintura mural "Ni una més ni una menys"
Arenys de Mar

Carrer Plana del Paradís, s/n

XXI
    Ricard Ferran (Ull distret)
    Ajuntament d'Arenys de Mar (Riera del Bisbe Pol, núm. 8, 08350 Arenys de Mar)
    Jordi Montlló Bolart

Mural pintat a la paret del carrer Plana del Paradís cantonada amb el carrer Pla dels Frares per Ricard Ferran, conegut artísticament com a UllDistret, amb motiu de la celebració del dia internacional de la dona, el 8 de març de 2023.

A l'esquerra, es veu la silueta de perfil d'un grup de dones que miren cap a la dreta on hi ha el palmell obert d'una mà, a dins del qual es pot llegir: "NI UNA + NI 1 MENYS!!!". A la dreta de la composició s'hi pot llegir "8 MARÇ / DIA/ INTERNACIONAL / DE LA DONA / AVAM DISTRET" . Damunt d'AVAM hi ha un arbre i damunt de Distret un Ull, en clara referència a l'autoria del mural. Fons fúcsia amb un mar d'estrelles de cinc puntes de diferents mides.

A l'angle que fa la paret continua el mural i es pot veure el símbol del feminisme juxtaposat amb un puny a la part alta i amb la llegenda: "FEMINISME DE CARRER".

Art urbà.