Pintura mural de l'institut
Pallejà

Escala que des del carrer de Nostra Senyora de Montserrat permet accedir a l'Institut de Pallejà.

XXI
    Alumnes de l'Institut i Anna Maga
    Ainhoa Pancorbo Picó

Els dos trams inferior estan completament decorats amb pintura mural, principalment amb tons blaus, grocs i carbasses. Els motius principals són dos rostres de dones, un a cada tram, envoltats de flors, ocells i papallones.

Art urbà.

Es tracta d'una escala de formigó formada per cinc trams de graons que permeten salvar el desnivell existent entre el carrer inferior i l'Institut.

L'any 2021 es va dur a terme un mural que cobreix els murs de les escales d'accés a l'Institut de Pallejà. Finançat per l'Ajuntament, va ser realitzat pels alumnes de 3r d'ESO del mateix institut amb l'artista d'art urbà Anna Maga.