Pica baptismal de la plaça de l'Església
Olivella

plaça de l'Església
    A la plaça de l'Església.

Església
    Xavier Esteve i Gràcia

Pica baptismal de pedra de forma semiesfèrica, amb 63 centímetres de diàmetre màxim exterior i 47,5 centímetres de diàmetre màxim interior. L'alçada exterior és de 33 centímetres i la seva profunditat de 20 centímetres. L'ornamentació exterior consisteix en una doble revora arran de llavi i d'un cordó de secció semicircular en el terç superior de la peça. La pica està sostinguda per una base d'obra consistent en un paral·lelepípede de 45 x 45 centímetres i 20 centímetres d'alçada sobre el que s'aixeca un peu prismàtic de 70 centímetres d'alçada i una secció de 32 x 32 centímetres a la base i 26 x 26 centímetres a la part alta.

Segons comunicació personal del Sr. Josep Camps de Can Suriol, en un moment indeterminat de la primera meitat del segle XX, la família Camps va fer una aportació econòmica a l'església per tal de que aquesta pogués encarregar una nova pica baptismal. Un cop s'instal·là la nova, la vella es traslladà a la plaça de l'Església.