L'actual pastisseria Azorín, va ser l'hereva de l'antiga Biadiu, de Jaume Biadiu Morera, abans de Ventureta o de "La Palma", nom aquest últim que encara s'endevina al marbre del llindar de la porta. L'any 1915 ja era Biadiu, el qual també tenia una indústria, al C/ Born, 1 de Manresa, on fabricava xocolata i altres llaminadures. Venia en una pastisseria a Manresa i a la de Súria, l'adreça original de la qual era Carretera, 41. En aquest època venia no tan sols productes de pastisseria, si no també d'alimentació, especialment pasta per a sopa, codonyat, etc. a més de vins i licors, pasta, i a més a més també era drogueria. Encarregava les etiquetes a la fàbrica de cromos "Friedrichs" de Barcelona. .El seu propietari actual, va entrar en el ofici com a aprenent de Biadiu, als vuit anys d'edat. Ell recorda l'existència d'un molí de sang que molia la xocolata en la pujada al carrer lateral. No sabem gran cosa de la història anterior a Biadiu. Actualment, es produeix brioixeria típica, com els coneguts "préssecs". Dins la pasta seca, tota feta a mà, destaquen les "corasses", una mena de teula de forma plana.