Parc Forestal de Can Cases Martorell

Camí de la Creu

Ajuntament de Martorell. Plaça de la Vila, 46. 08760 Martorell
Dídac Pàmies Gual. SPAL

Parc forestal situat junt el Torrent de Llops i al sud de la factoria SEAT. L'únic espai forestal rellevant més enllà dels parcs de Sant Genís de rocafort i de la Muntanya del Pairet al peu de mont de les serres d'Ataix i de les Torretes. Conjunt de camins i infraestructures per l'ús social del Parc: barbacoes, fonts, aparcaments, …

La fitxa s'ha omplert amb les dades de la fitxa E 40 BPU-01.BAMP del Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals de Martorell, redactat pel Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

PÉREZ FARRIOLS, J., ET ALII. Catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals i disposicions de protecció per al POUM de Martorell. Ajuntament de Martorell i Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. 2014.