Pallissa del Mas Puigllonell
L'Ametlla del Vallès

Mas Puigllonell. Polígon 1, parcel·la 25
    A la part posterior de la masia.

Problemes estructurals a la teulada.
    Estructural
    Virgínia Cepero González

Pallissa situada a la part posterior de la masia. És de planta irregular,i fa aproximadament 12 m de llargada i uns 7 m d'amplada. La teulada és a dues vessants amb embigat de fusta. Les parets són de pedra de la zona lligada amb morter de calç amb cantoneres de pedra desbastada i fan aproximadament 3 m d'alçada. L'accés és d'una amplada suficient per accedir-hi amb carro. A la seva banda sud-est té adossat un petit galliner fet també amb pedra de la zona i morter de calç.
    Tot i que actualment és un cobert d'eines, conserva la volumetria original i alguns elements de l'antic ús.