Pallissa de Can Blanc
Capolat

Zona de Terrers, Can Blanc.
    Localitzada a 8 m al sud-oest de la casa.

L'estructura de la pallissa està bastant afectada i comença a enrunar-se.
    Rosa Soler Acedo - Societat d'Arqueologia del Berguedà.

Edifici de planta quadrada adossat a un marge que permet tenir accés a peu pla en els dos nivells en que està dividit. Consta de dues plantes amb teulada a dos vessants i el carener orientat de nord a sud.

La planta baixa estava destinada al bestiar i té una porta d’accés situada en el mur de ponent. El segon nivell era utilitzat pròpiament com a pallissa i té una porta d’accés directe des de la part superior del marge on s’adossa la pallissa. Presenta una gran obertura orientada cap el sud que ocupa la meitat de la façana en aquest nivell i la façana nord és totalment oberta en aquest mateix nivell. Un pilar central actua com a suport del sostre de la planta baixa i de la carenera de la teulada.

SOCIETAT D’ARQUEOLOGIA DEL BERGUEDÀ (2004).  Inventari i Catalogació del Patrimoni Cultural moble i immoble del Municipi de Capolat. Inèdit