Oficines del camp d'aviació de la República
Òdena

Camí de l'aeròdrom
    Zona sud-oriental del terme.

Dolent
    Convertides en granja l'edifici està molt malmés, especialment a l'interior degut a les adaptacions com a explotació porcina.
    08142A014000070000HZ
    Josep-Vicenç Mestre i Casanova

La caseta de control per accedir al camp d'aviació estava situada a l'edifici avui conegut com la granja del Viñals, edifici situat a peu del camí d'accés a l'Aeròdrom.
    És un edifici de planta regular que consta de planta baixa i planta primera amb coberta a dues vessants de teula ceràmica tipus aràbiga.
    L'espai també estava destinat a enquibir les oficines de l'aeròdorm republicà.

MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (1982): "Òdena reivindica l'aeròdrom", La Rambla, la Revista de l'Anoia, 3, Igualada, p.1
    MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (1991): "Breu referència històrica de l'aeròdrom d'Òdena", Òdena, Butlletí d'Informació Municipal. Nova època, 24, Ajuntament d'Òdena, Òdena, pp.4.