Nom d'Aigües Bones de Montbui
Santa Margarida de Montbui

Nucli antic (08710 Santa Margarida de Montbui)
    Plaça Major, 5 (08271 Santa Margarida de Montbui, a l'església parroquial

Bisbat de Vic (C/Santa Maria, 1 08500 Vic)
    Raquel Valdenebro Manrique

Al mur lateral de l'església parròquia de Santa Margarida de Montbui, situat a sobre d'una antiga porta tapiada es llegeix el rètol amb la següent inscripció: SINDICAT AGRICOLA, Aigües Bones de Montbui. Aquest rètol es troba pintat en lletres blanques que destaquen sobre un fons blavós, insertat sobre un fragment de ciment rectangular que s'encasta a la paret de l'església. Aquesta resta és l'únic testimoni conservat al poble del que fou el nom atorgat al poble durant el conflicte de la Guerra Civil Espanyola.

L'església parroquial de Santa Margarida de Montbui fou confiscada durant el conflicte de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) i convertida en la seu del Sindicat Agrícola de Montbui. Al mur del temple fou oberta una porta sobre la qual es situà el rètol que actualment es conserva.