Nau Martí
Palau-solità i Plegamans

Av. Catalunya, 24, 08184, Palau-solità i Plegamans.

Pujol Brull, arquitecte.
    Catàleg de béns a protegir POUM (2015), nº 6.11.EAD.
    Estructural
    Virgínia Cepero González

Nau de planta rectangular, realitzada per l'arquitecte Pujol Brull. En destaca la composició de la façana principal i la seva austeritat, que presenta una porta d'accés i tres finestres de ventilació regulars a la sotacoberta.
    L'edificació de la nau amb ús de magatzem i garatge forma part de la memòria i de la cultura del municipi. És un testimoni representatiu de l'arquitectura d'una època determinada, i una mostra dels sistemes constructius i dels materials que s'utilitzaven.

Consta al Catàleg de béns a protegir, POUM (2015), com a EAD (Element Arquitectònic a Documentar): no subjecte a la seva protecció i conservació, però si fós objecte d'algún tipus d'intervenció urbanística s'hauria de realitzar una documentació completa.