Natura Industrial
Vallromanes

Pop Art
    Josep Maria Dedeu
    Ajuntament de Vallromanes
    J.Montlló/M.Bosch (ACTIUM SCP)

Monument urbà composat de dues estructures metàl·liques de format vertical. D'un eix central neixen, en totes dues, diverses "branques" que s'enlairen guanyant la llei de la gravetat. Es troben ubicades en un passeig, en l'espai deixat per dos grups d'alzines. Representen la continuïtat d'aquesta filera de 12 alzines, algunes d'elles centenàries. El color de les dues estructures és de rovell.

L'obra provocà forta controvèrsia en el poble entre els partidaris i els detractors de l'escultura, que també es coneix col·loquialment com "Le cometes"

El projecte de la urbanització de l'Av. Galvany es va pensar a partir de l'eix de les alzines centenàries.
    L'autor del projecte, en el moment de la seva realització, era tècnic municipal de l'ajuntament.
    Aquesta obra fou finalista dels premis FAD de l'any 1997.

REGIDORIA D'URBANISME (1997) "Urbanització de l'Avinguda de Can Galvany". La Pinya núm. 1, abril-maig de 1997. Vallromanes, pàg. 7.
    REGIDORIA D'URBANISME (1997) "Ll'Avinguda de Can Galvany: una realitat". La Pinya núm. 2, agost-setembre de 1997. Vallromanes, pàg. 7