Murals del Baptisteri
Sant Pere de Vilamajor

Església de Sant Pere. Plaça de l'Església s/n, 08458, Sant Pere de Vilamajor.

Raül Galusca
    Bisbat de Terrassa. Arxiprestat de Montseny
    Virgínia Cepero González

El baptisteri de l'església de Sant Pere de Vilamajor està decorat amb els murals "Bateig de Crist", "Tetramorfos" i "Mare de Déu amb Arcàngels", el vitrall i querubí.
    Són obres d'evidents influències ortodoxes, realitzades pel pintor romanès Raül Galusca.

Raül Galusca (Romania):
    Pintor romanès establert a Barcelona i plenament integrat en el nostre món cultural Raül Galusca, que coneix bé el món i la tècnica de les icones, i també és un gran admirador del nostre art romànic i gòtic, i encara de l'art més modern que s'ha fet i que es fa a Catalunya.

L'any 1993 es van iniciar les obres de restauració integral de l'església de Sant Pere de Vilamajor, amb la col·laboració dels artistes del Centre d'Art La Rectoria.

LA MONGIA DE VILAMAJOR. Punt d'informació del Parc Natural del Montseny i de Sant Pere de Vilamajor (2014) Església de Sant Pere, la Catedral del Vallès (fulletó informatiu). Sant Pere de Vilamajor: Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis. Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.