Monument commemoratiu Penya Blau-Grana
Sant Vicenç de Castellet

XXI
    Cañadas
    Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Plaça de l'Ajuntament, 10. 08295 SANT VICENÇ DE CASTELLET
    María del Agua Cortés Elía

El monument commemoratiu al 25é aniversari de la Penya Blau Grana de Sant Vicenç de Castellet està format per diferents elements e pedra. Una font al costat esquerre amb l'anagrama dels 25é aniversari en colors blau-grana i groc amb la Torre de Castellet, i amb dos coloms sobre la pedra que conté l'aixeta de la font. Al centre hi ha una placa amb la inscripció: 14 trobada de penyes barcelonistes del Bages, Berguedà, Lluçanès. Sant Vicenç de Castellet. 12-10-2003. Firmat per Cañadas. A la dreta un recipient tallat a la roca i l'escut del Barça en colors a la part davantera, amb una columna darrera. Tot està fet de pedra calcària de Sant Vicenç amb policromia. Al costat esquerre del monument hi ha una placa commemorativa en pedra, feta pel mateix Cañadas, amb la inscripció: Nats al 1952. El motiu de la trobada és un bonic record d'amistat. 26-10-2003. Cañadas.

1978-2003. 25é aniversari de la Penya Blau-grana de Sant Vicenç de Castellet.

El 27 de setembre de 2003 es va celebrar un homenatge al ex-atletes i ex-pubilles de l'entitat. El dia 28 de setembre es va penjar una bandera del Barça de 7 per 4 metres a la Torre de Castellet. Es va inaugurar el monument-font situat a l'Avinguda Secretari Canal.

LARGO, J. ; PLANS, A. (2003). 25és aniversari de la penya blau-grana. El Breny, 2003.