Monument a la família del pescador
Arenys de Mar

Carretera del Port, s/n
    Port

Emili Colom
    Ajuntament d'Arenys de Mar (Riera del Bisbe Pol, núm. 8, 08350 Arenys de Mar)
    Jordi Montlló Bolart

Monument d'homenatge als pescadors i les seves famílies. Una figura femenina situada com si fos un mascaró de proa d'una barca, sosté un nen amb els dos braços oberts. Les dues figures tenen la mirada fixada a l'horitzó en direcció al mar. El vestit de la dona, fet a tires, i els cabells simulen voleiar al fort vent. Està col·locada sobre un suport metàl·lic, que simula al seu punt més alt les ones del mar.

A la part posterior del suport, s'hi pot llegir: "A LA FAMILIA DEL PESCADOR / ERIGIDO POR LA COFRADÍA DE PESCADORES DE SAN TELMO / E INAUGURADO EL DÍA 9 DE SEPTIEMBRE DE 1981 / POR EL EXMO. SR. DN LÁZARO ROSA JORDÁN SIENDO / PRESIDENTE DEL FROM DE LA PESCA".

Es tracta d'un homenatge als patiments de les famílies dels pescadors amb una mare jove i el seu fillet mirant el mar encrespat, com a una versió laica de la Mare de Déu i l’Infant Jesús.