Molí Vell
Malgrat de Mar

Av. De la Costa Brava s/n
    Al costat de l'encreuament de l'avinguda amb la riera de Sant Genís

En estat ruïnós.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Les restes del Molí Vell estan situades al costat de l'encreuament de la riera de Sant Genís i l'avinguda de la Costa Brava. S'hi conserven part dels murs perimetrals, fets de pedra i maó lligats amb morter. A la part frontal s'identifica la part de l'habitatge, del qual se'n mantenen part dels murs perimetrals i algunes obertures. A la part superior s'hi observa el cup, que està cobert de sediments i vegetació. El mur de tramuntana està reforçat amb un contrafort. Tota la construcció es troba coberta de runa i vegetació.

Algunes fonts (BOU, 2003:85) l'identifiquen com el molí del Pont, documentat des de l'any 1448 en motiu de la venda d'una peça de terra al Pla del Molí del Pont. Es proveïa de l'aigua de la mina de la Font dels Capellans.

BOU, J.; VELLVEHÍ, J. (2003). Molrà el gra: Els molins de la baixa Tordera. Argentona: La Comarcal Edicions.