Molí de vent del Puig
Malla

Riera de Múnter
    S'hi accedeix des del Puig, seguint el camí que baixa a la riera de Múnter

Està parcialment cobert d'heura i la torre està malmesa i oxidada.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Molí de vent aiguader situat a peu del camí que va del mas Puig a la riera de Múnter. Consta d'una torre metàl·lica de forma troncocònica fitxada sobre una estructura d'obra. La torre està rematada per una roda metàl·lica amb antenes i pales, a més un penell que permetia orientar-lo cap al vent. L'estructura on està fixada és de planta quadrangular i s'hi accedeix per una porta d'arc escarser, sobre la qual hi ha inscrita la data "1902". Està rematada per una cornisa dentada, que contrasta amb el revestiment d'estucat amb franges horitzontals. Des d'aquest cos comença una mina d'aigua en direcció a la riera.

Els molins aiguaders es construïen en l'àmbit rural per extreure aigua del subsòl aprofitant la força del vent. Aquest molí està situat dins la finca del Puig, prop d'una zona de conreu, pel que hem de pensar que tenia com a finalitat el seu rec. Amb l'aparició de nous mecanismes més eficients va acabar produint-ne l'abandonament.