Molí de Mogoda
Santa Perpètua de Mogoda

-II/V
    Desconegut. Sota 6-12m de fondària.
    Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic
    Goretti Vila i Fàbregas

El jaciment del Molí de Mogoda formaria part d'un enclavament romà a la plana del Molí de Mogoda, situat a uns 100m cap a l'est del llit de la riera de Caldes i enterrat a uns 6-12m del nivell actual dels terrenys. Segons Pere Garcia del Grup Pro-Arqueologia al fons del museu municipal de Santa Perpètua de Mogoda hi vàries àmfores quasi senceres que procedeixen d'aquest indret.

Apareix com a àrea d'expectativa arqueològica en el PEPPASPM.

GARCIA, Pere (2008). "El patrimoni de Santa Perpètua de Mogoda. Crònica del Grup Pro Arqueologia i Història". L'ordit, nº 2. Centre de Recerques i Estudis Mogoda. Santa Perpètua de Mogoda. Pàg. 207.