Mercat de Can Vidalet
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Marcel·lí Esquius s/n
    Barri de Pubilla Cases

Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat (Pl. de l'Ajuntament 10-22)
    Jordi Montlló Bolart

Mercat municipal situat en una petita franja de terreny que serveix per separar els carrers de Marcel·lí Esquius i el de les Amapoles, fent un petit triangle amb el vèrtex nord que dona a l'avinguda de Severo Ochoa i la base sud al carrer de la Rosa d'Alexandria.
    La particularitat d'aquest mercat és que les parades miren enfora, a la vorera; és exterior. Les parades es comuniquen per darrera des de l'interior, al qual s'hi accedeix per dues entrades, una al carrer Marcel·lí esquius i l'altra pel carrer d'Amapolas. A les dues entrades, a mb frontó triangular, s'hi pot llegir la data de construcció, 1948, i "Can Vidalet" amb un òcul central.
    Els tres costats són d'una única planta , amb coberta de teules i façana on es combina el maó vist i el parament arrebossat llis i pintat. Entre el coronament i les parades hi ha un petit ràfec de teules.