Maset d'en Quadres
Sant Pere de Ribes

Urbanització Mas Alba

En estat ruïnós.
    Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Masia situada a la part alta de la urbanització de Mas Alba, sobre el camí del Mas de Mossèn Alba. És un edifici aïllat de planta rectangular, al qual s'adossen diversos volums. Es troba en estat ruïnós, pel que només se'n conserven part dels murs perimetrals fins a certa alçada, que permet determinar que tenia dos nivells d'alçat. La coberta es troba esfondrada en la seva totalitat. Les obertures que es mantenen són d'arc pla arrebossat, de les quals les de la planta baixa s'han tapiat amb maó. Encara s'observa el revestiment dels murs arrebossat amb morter de calç, entre el que es pot veure el parament de pedra lligada amb argamassa. La casa ha quedat envoltada de vegetació.

El camí que hi portava ha estat parcel·lat i hi estan construint vivendes.

Segons consta en el llibre d'Apeo de l'any 1847, la masia pertanyia a Christobal Cuadras i Milà, també propietari del Can Quadres de la Timba.