Mas Vell
Mediona

Bosc de la Socarrada

Neolític
    Edats dels Metalls
    XXX aC i XIV-XV dC.
    Regular
    L'establiment de l'estat de conservació d'un jaciment conegut només en base a la troballa de materials en superfície és problemàtic. Indica que la remoció del terreny o l'erosió ha afectat els nivells arqueològics, però encara se'n poden conservar d'intactes.
    Fitxa PAP 023 del Catàleg de Béns a Protegir inclòs al POUM.
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Jaciment conegut arran de la localització de materials mobles en superfície, corresponents a dues cronologies ben diferenciades. Als camps de conreu s'hi localitzen fragments de sílex, d'entre els quals destaca una làmina de sílex xiloide (de 8 cm de llarg amb retocs simples laterals i plans a la dreta i gratadors a l'extrem) que remet a una datació del Neolític Final/Eneolític. En canvi, a la franja sud-est del jaciment s'hi recupera ceràmica grisa i vidrada (verd i manganès) dels segles XIV-XV, que es poden associar a les restes adjacents d'un mas enderrocat.