Mas Munné
Mediona

Parcialment ensorrat i cobert de vegetació.
    Fitxa PAP035 del Catàleg de béns a protegir del POUM
    4009 Inventari Patrimoni Arqueològic
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Restes d’un antic mas tal vegada d’origen medieval que actualment es troba completament ensorrat. A la zona, cobertes per vegetació es conserven algunes parets.

Les prospeccions de J. Gallart als anys ’80 van permetre localitzar restes de ceràmica d’època moderna, principalment vidrades blaves però també en verd, marró, blanc i groc entre altres. Amb aquests materials datats entre els segles XVII i XIX es van recuperar alguns fragments de sílex i també restes de ceràmica ibèrica, possiblement relacionades amb el jaciment proper de la Plana d’en Felip.

Jaciment localitzat per Josep Gallart i Romeu, que va prospectar el territori als anys ’80 localitzant diferents restes ceràmiques a la zona