Mas del Maset
La Palma de Cervelló

Camí del Maset, s/n
    A uns 350 m de l'arribada del camí del Maset al c. Pallars de Can Paulet (Cervelló).

La teulada i bona part de les estructures interiors estan enderrocades.
    Xavier Esteve Gràcia

Antic mas parcialment enrunat del què es conserven les parets i alguna estructura associada. Es tracta d'un edifici de planta rectangular i dues plantes, construït amb parament de maçoneria parcialment arrebossat amb morter de calç. La seva teulada, no conservada, era a dos vessants, amb el carener paral·lel a la façana principal, coberta amb teula àrab. Destaca en de la façana principal el seu portal, amb muntants fets amb carreus de gres i llinda amb un tronc de fusta. Compta també amb dues finestres allindades a la planta pis. A l'interior s'insinuen les divisions interiors, així com el punt d'on arrencaven les escales que conduïen al pis superior. s'identifiquen clarament dues sales, una d'elles amb llar de foc. A la façana meridional hi ha adossat un forn, amb la boca visible des de l'interior de l'immoble.