Mas d'Amunt
Cabrils

Carrer del Castell, 6

Jordi Montlló Bolart

Mas de planta rectangular amb la coberta de teules a dues vessants i el carener paral·lel a la façana. Consta de planta baixa i pis. Té un aspecte d'haver estat reformat en el segle XX. Portal principal amb carreus ben escairats d'estil classicista. A la dreta hi ha una porxada.
    En el coronament, a la part central, hi havia un rellotge de sol que no s'ha conservat, només es pot veure part de la típica llegenda d'aquests rellotges: "jo sense sol i tu sense ....".
    Plafó de rajoles (6 x 24 unitats) de color blau de la Mare de Déu de Montserrat. A sota la llegenda de "Mas d'Amunt", també amb rajoles.

Francesc Font Nuet el va comprar l'any 1939 per 39.000 ptes. I la va vendre l'any 1957 al Sr. Puigvert per 1.500.000 ptes.
    Durant unes reformes de l'any 1949 es van trobar, en un armari que tenia un doble fons, un trabuc i un sabre. El sabre porta la inscripció "1775. POR EL REY CARLOS III" i el trabuc la data de 1852.